MICHELIN helpt u de beste keuze te maken bij het vervangen van uw banden

MICHELIN helpt u de beste keuze te maken bij het vervangen van uw banden

Zoeken op automerk

Moet u uw banden vervangen? Welke auto u ook heeft, wij hebben een ruim aanbod MICHELIN-banden die aan uw behoeften voldoen. U kunt op ons rekenen! Wij zijn sinds 1889 voortdurend blijven innoveren, zodat u veilig en vol zelfvertrouwen kunt rijden. Onze producten hebben een complex design en zijn grondig getest om een optimale kwaliteit te garanderen. Dankzij innovatieve technologie garanderen MICHELIN-banden prestaties op hoog niveau, optimale veiligheid en een aangename rijbeleving.

Top 5 meest gezochte Auto fabrikanten

Banden per autofabrikant

Om de juiste MICHELIN-band voor u te vinden, raden wij u aan eerst te zoeken naar MICHELIN-banden die speciaal voor uw auto ontworpen zijn. Selecteer de autofabrikant in de lijst hieronder en laat u adviseren door onze Bandenkiezer.

Heeft u de juiste MICHELIN-band gevonden? Klik op ‘Online kopen’. U kunt een verkooppunt bij u in de buurt selecteren, uw aankoop veilig online afronden op de website van de verkoper of contact opnemen om een afspraak te maken.

Heeft u vragen? Klik op ‘Ik heb hulp nodig’ of neem contact met ons op via de virtuele assistent, per e-mail of telefonisch. Onze experts staan klaar om u het best mogelijke advies over banden te geven.

MICHELIN Bandenkiezer op autofabrikant

Profiteer optimaal van onze expertise! Onze MICHELIN Bandenkiezer helpt u de beste banden voor uw auto en uw rijstijl te vinden.  Op basis van de informatie die u opgeeft, zal onze Bandenkiezer de banden weergeven die speciaal voor uw auto ontwikkeld zijn en goedgekeurd zijn door de fabrikant, plus een lijst met maten die compatibel zijn met de originele banden.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website