Banden vervangen is een belangrijke beslissing. Omdat ze het enige contact met de weg zijn wilt u de slimste keuze maken, maar tegelijkertijd zijn de kosten ook belangrijk voor u!
Of u nu op zoek bent naar autobanden, motorbanden of fietsbanden, deze pagina toont u het  MICHELIN aanbod dat beschikbaar is bij onze bandenspecialisten.

Aanbiedingen op banden
voor personenauto’s, SUV’s en bestelwagens

opnat ban nl 1200x200

Aanbiedingen op banden
voor motoren en scooters

banner master rvb 1000x250px nl
ckwq3zh0l03zx01llzqd1vsk2 map search desktop

Vind heel snel een bandenspecialist bij u in de buurt

Zoeken op
Adres, stadof postcode
Auto
  • Auto
  • Moto
Mijn locatie
Zoeken

Bandenacties en aanbod, kortingscodes, flash sales…vind alle huidige MICHELIN bandenaanbiedingen hier.
Omdat we begrijpen dat dit geen eenvoudige keuze is, vind u op deze pagina ook nuttige tips en tools om u te helpen de  beste banden voor uw gebruik te vinden.
Ontdek nu het nieuwste MICHELIN aanbod en vind nu de dichtstbijzijnde bandenspecialisten.

Banden vervangen : waarom kiezen voor MICHELIN banden?

Het vervangen van uw banden betekent een grote uitgave voor uw budget. Meestal vraagt u zichzelf af "hoeveel kan ik eraan uitgeven?"
Het kiezen van banden moet een weloverwogen keuze zijn. Er moet inderdaad over hun hele levensduur worden nagedacht: hoe lang houd ik ze? Hoe vaak moet ik mijn banden vervangen? Blijft mijn veiligheid behouden naarmate mijn band verder verslijt...?
Bij Michelin begrijpen we uw behoeften en geven we om uw dagelijkse veiligheid en die van uw gezin.
We innoveren continu om premium banden te creëren waaraan hoge kwaliteitseisen worden gesteld en die prestaties bewijzen.

Wat is het huidige bandenaanbod ?

Om u te helpen bij het kopen van nieuwe MICHELIN banden, hebben we hier het reguliere bandenaanbod dat het hele jaar door beschikbaar is bij onze bandenspecialisten, op een rij gezet. Vind hier alle informatie die u nodig heeft.
Ons netwerk van bandenspecialisten zal u van harte welkom heten en adviseren.

Vind een bandenspecialist bij u in de buurt 

Welke MICHELIN banden heb ik nodig

Bent u op zoek naar nieuwe banden om uw auto, uw bestelwagen, uw motor of uw fiets mee uit te rusten...? Vraagt ​​u zich ook af "welke banden heb ik nodig?"
Lees onze aankoopgids hieronder om de beste bandenkeuze te maken en om te begrijpen hoe MICHELIN banden u vele kilometers zullen vergezellen.

Hoe de beste banden voor mijn gebruik te kiezen?

Om deze vraag te beantwoorden, geven we u 6 tips om een ​​makkelijke en weloverwogen beslissing te nemen:
1/ Vind uw band met behulp van de bandenselector
2/ Bekijk de EU-bandenlabelgids om te begrijpen hoe u het bandenlabel moet lezen en voor duidelijke informatie over banden
3/ Bekijk de huidige kortingen die gegeven worden in uw land
4/ Gebruik de dealer locator om een ​​bandenspecialist bij u in de buurt te vinden
5/ Bereid je bezoek aan de bandenzaak voor
6/ En niet in de laatse plaats, lees onze nuttige tips om uw banden te onderhouden en bekijk ons ​​beste rijadvies voor een veilige rit

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website