Auto Achtergrond driving in snow Tips en advies

Zijn SUV’s goed in de sneeuw?


Tips en adviezen auto
Auto Hoofdartikel suv good in snow in page Tips en advies

Het voertuig is ontwikkeld om om te gaan met gladde, lastige omstandigheden en hun technologische capaciteiten en vierwielaandrijving dragen hier verder aan bij. De meeste SUV's met slimme technologie stellen bestuurders in staat om te wisselen tussen verschillende rijmodi, waaronder een verplaatsing van vermogen naar de voorwielen. De Jeep Grand Cherokee biedt optimale prestaties in sneeuwachtige omstandigheden en kan de door het weer getroffen wegen met gemak aan terwijl er vijf volwassen personen met bagage comfortabel in passen. 

Wat banden betreft kunt u kiezen voor all season, zomer-, en wintervarianten voor uw SUV. De prestaties van uw auto zijn sterk afhankelijk van uw bandkeuzes in verschillende seizoenen. Voor een compacte SUV zoals de Audi RS Q2 zou bijvoorbeeld de optimale band in de zomer de Pilot Sport 4 of 4S zijn. In de winter zou u uw voordeel kunnen doen met het wisselen naar Pilot Alpin 5 banden. Voor all season opties kunt u wisselen tussen zomer- en winterbanden voor deze auto, terwijl andere modellen zoals de Nissan Qashqai en Skoda Kodiaq bij alle seizoenen gebruikt kunnen worden met CrossClimate+ banden.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website