Auto Achtergrond off road Tips en advies

Kun je met een SUV off-road gaan?


Tips en adviezen auto
Auto Hoofdartikel can suvs offroad in page Tips en advies

De traditionele modellen zoals de Toyota Land Cruiser zijn gebaseerd op een zelfdragend chassis. SUV cross-overs, zoals de Citroen C3 Aircross, zijn echter meer geschikt voor het rijden op verharde wegdekken. Dat gezegd hebbende, de bestverkochte SUV in 2018 was de Ford Kuga, gevolgd door de Kia Sportage en VW Tiguan, en deze zijn allemaal in staat (in wisselende gradaties) om off-road avonturen te beleven. 

Het beste advies dat we kunnen geven wat betreft het aanschaffen van een SUV, is om goed te realiseren wat u met uw voertuig wilt gaan doen, en vervolgens een voertuig aan te schaffen die aan die wensen kan voldoen. Zoek anders deskundig advies over mogelijke aanpassingen.
Het is daarom essentieel om de off-road mogelijkheden van uw SUV te controleren voordat u hem gebruikt op bijzonder ruw terrein die de vering kunnen beschadigen.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website