MICHELIN® Road

Rijd veilig zonder het sensationele gevoel te missen met dit complete Sport Touring gamma aan straatbanden.

Tyre image

De MICHELIN wegband die veiligheid en rijplezier biedt op droog en nat wegdek; zelfs na 5000 km*

Tyre image

De MICHELIN wegband die, zowel op droge als natte wegen, veiligheid en rijplezier met uw Trail motor biedt. 

Tyre image
Michelin Road 5 GT_MRD_06_2021_EN

De MICHELIN wegband die zowel op droog als nat wegdek veiligheid en rijplezier met uw GT motor biedt; zelfs na 5.000 km*

Tyre image

De kampioen op nat wegdek, vooral bij het remmen. De MICHELIN Pilot Road 4 levert veelzijdigheid en een lange levensduur.

Tyre image
  • Een combinatie van technologiën garandeert betere grip op nat en vochtig wegdek en een lange levensduur.
Tyre image

De MICHELIN Pilot Road 4 GT presteert uitstekend op natte wegen, vooral bij het remmen, en zorgt voor optimale stabiliteit van GT motoren.

Tyre image

Een lange levensduur, perfecte grip en een aangename wegligging dankzij de schouders in een soepelere rubbersamenstelling en harder rubber in het midden.

Tyre image

Moderne technologieën om van te profiteren met uw klassieke motor! 

WETTELIJKE VERMELDINGEN

De aangegeven maten en/of snelheidsindices kunnen enigszins afwijken van de gegevens die op de sticker uit de productie zijn vermeld. Uw lokale bandenspecialist is een getrainde professional. Hij kan u helpen bij het monteren van de band die wordt genoemd door:
 
De eigenaar wordt geïnformeerd als de vervangende banden een andere snelheidsindex hebben dan de originele fabrieksbanden  en als ze een lagere maximale snelheid hebben dan het voertuig.
Controleer of, bij een andere maat, de bandenspanning moet worden aangepast. 

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website