4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 1 signature landscape

BEOORDELINGEN ALL-SEASONBANDEN

Tips en adviezen auto

All-seasonbanden zijn hybride banden die het hele jaar door kunnen worden gebruikt. Ze combineren technologieën gebruikt voor zomer- en winterbanden waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt bij droge, natte en besneeuwde omstandigheden, op elk moment van het jaar.

De 3PMSF-markering (3 Peak Mountain Snow Flake) op de zijwanden van onze all-season banden bevestigt dat ze in de winter kunnen worden gebruikt, zelfs in landen waar winterbanden tijdens een bepaald deel van het jaar of onder bepaalde weersomstandigheden verplicht kunnen zijn.

Bent u op zoek naar beste all-seasonbanden voor uw auto, dan bent u hier aan het juiste adres. Bekijk Michelins beste all-seasonbanden en ontdek wat er in onafhankelijke bandentesten over ze wordt gezegd.

MICHELIN CrossClimate 2

Blijf overal en onder alle weersomstandigheden in beweging, van de eerste tot de laatste kilometer. MICHELIN CrossClimate 2 is de expert onder de all-season banden[1]: leider op het gebied van remmen op droog wegdek[5], leider op het gebied van remmen en tractie op sneeuw[2][3] en leider op het gebied van prestaties op nat wegdek en sneeuw bij de wettelijke slijtagelimiet[2][3][4]. Deze band zorgt voor een nog betere algemene veiligheid[1] en een nog lager brandstofverbruik[7] dan zijn voorganger[9]. Rijd met vertrouwen op zomer- en winterwegen, ongeacht het onverwachte koude weer.

In 2023 beoordeelde Auto Zeitung de MICHELIN CrossClimate 2 met 'Uitstekend' en 'Aanbeveling voor brandstofbesparing', op 9 banden 215/55R17.

Topprestaties in sneeuw en op droog wegdek wegen zwaarder dan het middelmatige resultaat op nat wegdek: de tweede plaats. Rijdt bijzonder efficiënt dankzij de lage rolweerstand. (Auto Zeitung - 2023)

MICHELIN CrossClimate 2 SUV

Kies een SUV-band waarop u kunt vertrouwen, ongeacht de weersomstandigheden. MICHELIN CrossClimate 2 SUV, de SUV-versie van MICHELIN CrossClimate 2, is speciaal ontworpen om de veiligheid het hele jaar door te optimaliseren. Trotseer de vorst in de vroege ochtend met deze veelzijdige all-season band, die deel uitmaakt van de best verkochte bandenfamilie in Europa[2]. Overwin de weersomstandigheden en haal meer uit uw SUV met de expert onder de all-season banden[1]. Dankzij de beste remprestaties op droog-, nat- en besneeuwd wegdek, kunt u onvoorspelbare weersomstandigheden het hoofd bieden en tijd en geld besparen met minder seizoensgebonden bandenwissels[1].

In 2023 was de MICHELIN CrossClimate 2 SUV-band de testwinnaar van de vergelijkende test uitgevoerd door AUTO BILD ALLRAD, met 10 all-season banden in 235/65 R17​.

Allround talent met uitgebalanceerd prestatiepotentieel,​ overtuigende prestaties in de winter en op droge wegen​, zeer goede aquaplaningreserves (Auto Bild Allrad - 2023)

4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 3 signature square

Ontdek ons gamma 4-seizoenenbanden

Andere gerelateerde artikelen

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website