Enduro

Wat is nou fijner dan een sportieve rit over ruige, verlaten paden? Het plezier en de vrijheid die u voelt bij uithoudingsritten zijn uniek en MICHELIN Enduro Competition banden garanderen een bijzonder goede sportieve prestatie.

Tyre image

Gekozen door Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team

Tyre image

The Enduro tyre for hard terrain!

Tyre image

2019 FIM Rallye Tout Terrain Wereld Kampioen met Red Bull KTM Factory Racing

Ontwikkeld in 2019 met de Red Bull KTM Factory Racing  en de Husqvarna rally teams.

Tyre image

Cross country of enduro, geniet maximaal in alle vrijheid

Tyre image

Ontwikkeld voor Rally Raid evenementen, uitstekend bestand tegen beschadiging, optimale stabiliteit bij hoge snelheden.  ​​​​​​

WETTELIJKE VERMELDINGEN

De aangegeven maten en/of snelheidsindices kunnen enigszins afwijken van de gegevens die op de sticker uit de productie zijn vermeld. Uw lokale bandenspecialist is een getrainde professional. Hij kan u helpen bij het monteren van de band die wordt genoemd door:
 
De eigenaar wordt geïnformeerd als de vervangende banden een andere snelheidsindex hebben dan de originele fabrieksbanden  en als ze een lagere maximale snelheid hebben dan het voertuig.
Controleer of, bij een andere maat, de bandenspanning moet worden aangepast. 

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website