MICHELIN PRIMACY 4

  • SUV - 4X4 Banden
  • Autobanden

Altijd veilig, van nieuw tot versleten (1)

WAAROM IS DIT DE JUISTE BAND VOOR MIJ?

Auto Picto pcy4 Banden

Auto Picto pcy4 Banden

Uitstekend in veiligheid

Zowel in nieuwstaat(2) als versleten uitstekende remprestaties op nat wegdek met Evergrip-technologieën(3)

Auto Picto michelin primacy 4 longevity Banden

Auto Picto michelin primacy 4 longevity Banden

Nr. 1 in levensduur(4)


WELKE TECHNOLOGIE ZIT ERACHTER?

Auto Picto michelin primacy 4 longevity Banden

Auto Picto michelin primacy 4 longevity Banden

MICHELIN EVERGRIP TECHNOLOGIES : Een geoptimalisseerd profiel

Het nieuwe veiligheid georiënteerde profiel zorgt voor een uitstekende grip op nat wegdek, zelfs als de band is versleten. Het nieuwe profiel zorgt voor 22% meer ruimte en kan daardoor meer water afvoeren(5)

MICHELIN Primacy 4 - Rubbermengsel (Nederlands)

MICHELIN EVERGRIP TECHNOLOGIES : Een laatste generatie, high performance rubbermengsel

Dankzij een high performance rubbermengsel van de laatste generatie levert de MICHELIN Primacy 4 uitzonderlijke remprestaties op nat wegdek: 
- van nieuw(2) tot versleten(3)
- zonder de levensduur van de band te verminderen

MICHELIN Primacy 4 - Nieuwe markering (Nederlands)

Een nieuwe markering in de groef om eenvoudig te zien wanneer de band verwisseld moet worden

De MICHELIN Primacy 4 band heeft ook een nieuwe "MICHELIN" markering op de bodem van de groef zodat het niveau van de slijtage op de banden eenvoudig is te identificeren.

beschikbare maten voor deze band

Velg

*ADVIESPRIJS MICHELIN

De geadviseerde verkoopprijs is incl. BTW en geeft enkel een indicatie. De wederverkoper is geheel vrij om zijn eigen verkoopprijs te bepalen. Advies verkoopprijs incl. BTW geldig in Nederland.
Deze website is geen verkoopportaal en kan geen aanbod tot verkoop van banden uitmaken.

WETTELIJKE VERMELDINGEN

(1) Een MICHELIN Primacy 4 in de afmeting 205/55 R16 91V zit nieuw en versleten boven de drempelwaarde voor grip op nat wegdek van de Europese reglementering R117. 
"Versleten" betekent 'afgesleten op een machine (buffed) tot aan de slijtage-indicator volgens de Europese regelgeving voor slijtage-indicator ECE R30r03f'. (2) De MICHELIN Primacy 4 heeft een A-classificatie voor grip op nat wegdek in de tabel met Europese labelklassen.
(3) Remtest op nat wegdek, tussen 80 en 20 km/u, uitgevoerd op verzoek van Michelin door TÜV SUD Product Service in juni en juli 2017, in de afmeting 205/55 R16 91V op een VOLKSWAGEN Golf 7. Vergelijking van de MICHELIN Primacy 4 met het gemiddelde van de concurrenten CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5, DUNLOP BLURESPONSE, GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE, PIRELLI CINTURATO P7 BLUE.
"Versleten" betekent 'afgesleten op een machine (buffed) tot aan de slijtage-indicator volgens de Europese regelgeving voor slijtage-indicator ECE R30r03f'.
(4) Test uitgevoerd door DEKRA Test Center op aanvraag van Michelin tussen juni en juli 2017 in de afmeting 205/55 R16 91V op een VOLKSWAGEN Golf 7. Vergelijking van de MICHELIN Primacy 4 met het gemiddelde van de concurrerende bandenmerkende CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5, DUNLOP BLURESPONSE, GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE, PIRELLI CINTURATO P7 BLUE. Representatieve test van de levensduur uitgevoerd over een afstand van 10.000 km, gerealiseerd onder gemiddelde werkelijke condities (Michelintest D50) en vervolgens geschat bij een restprofieldiepte van 1,6 mm.
(5) Het volledige versleten profiel, vergeleken met het standaard profiel van de MICHELIN Primacy3.

REZULTEO PRIJS OPMERKEN

**Dealerprijzen zijn online beschikbaar en weergegeven door de Rezulteo website.