Nieuw
MICHELIN
PILOT SPORT 5
  • Autobanden

MICHELIN PILOT SPORT 5

  • Autobanden

Haal het meeste uit uw rijbeleving met de MICHELIN Pilot Sport 5 band.

Geniet optimaal van het autorijden door het maximale te halen uit de duurzame sportprestaties van de MICHELIN Pilot Sport 5 band voor weggebruik, die ontworpen is voor een lange levensduur(1).

• MICHELIN's 5e generatie sport zomerband voor weggebruik
• Ontworpen voor een uitstekende levensduur en langdurige prestaties(1)
• Geproduceerd om zeer reactief te zijn voor precies stuurgedrag(2)
• Maximaliseer grip en remmen op nat en droog wegdek(3)
• Hoge prestaties en strakke vormgeving

Geschikt voor uw voertuig

Levendigere ritten met banden die meer kilometers(1) meegaan

Ervaar de sensatie van snel reagerend autorijden met een combinatie van hoge prestaties en gemaximaliseerde levensduur met de MICHELIN Pilot Sport 5 zomerband(1)(2). Voel het optimale reactievermogen van uw stuurbewegingen op de weg, dankzij de MICHELIN Dynamic Response Technology die is ontworpen om uitstekende reactiviteit en rijprecisie te leveren. Rijd langer door zonder ooit aan prestaties in te boeten met de MaxTouch Construction, die acceleratie-, rem- en dwarskrachten gelijkmatig verdeelt zodat het loopvlak langer meegaat. 

4w 986 tire michelin pilot sport 5 en features and benefits 1 nosignature landscape

Ga vol vertrouwen de weg op met  grip van begin tot einde(3)

Kies voor de MICHELIN Pilot Sport 5 zomerband om te genieten van gemaximaliseerde grip en remmen op droog en nat wegdek. Het Dual Sport Tread Design heeft een binnenzijde met grote longitudinale groeven die het water afvoeren en zo voor betere grip op nat wegdek zorgen, en een buitenzijde met stijve profielblokken die meer grip op droog wegdek leveren. Zo houdt u vol plezier en vertrouwen de controle tijdens uw autoritten.

michelin agb ww product pilot sport 5 en socialnetworks carousel benefit landscape 16x9 2 1

Prestaties en vormgeving in één band.

Omarm stijl én inhoud met de MICHELIN Pilot Sport 5 band. Het Premium Touch Sidewall Design zorgt voor een strakke, matzwarte vormgeving met een fluweelachtige microtextuur. Of u nu een lange of korte rit maakt, rijd altijd in stijl omdat details belangrijk zijn. De MICHELIN Pilot Sport 5 zomerband beschikt over de Wear2check-indicator waarmee u eenvoudig de slijtage van de band kunt controleren en bijhouden. 

4w 986 tire michelin pilot sport 5 en product in context 1 nosignature landscape

Vind uw perfecte Michelin band in een paar seconden

WETTELIJKE VERMELDINGEN

(1) - levensduur -Dankzij de MICHELIN MaxTouch Construction Technology, die acceleratie-, rem- en dwarskrachten gelijkmatig verdeelt en zo een langere levensduur van het loopvlak mogelijk maakt. 

(2) - precies sturen  - Dankzij de MICHELIN Dynamic Response Technology, die het reactievermogen op stuurinstructies naar de weg optimaal overbrengt en zo uitstekende reactiviteit en rijprecisie mogelijk maakt.   

(3) - remmen op nat en droog wegdek - Dankzij de MICHELIN Dual Sport Tread Design Technology, die een binnenzijde met grote longitudinale groeven heeft die het water afvoeren en zo voor betere grip op nat wegdek zorgen, en een buitenzijde met stijve profielblokken die meer grip op droog wegdek leveren.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website