MICHELIN, OFFICIËLE BANDENPARTNER VOOR GRAN TURISMO 7

Maak met MICHELIN de PlayStation GT7-game-ervaring nog spannender en beleef de sensaties van het circuit direct op je scherm.

Sinds 2019 zijn wij de officiële bandenleverancier voor de FIA-gecertificeerde Gran Turismo-kampioenschappen en de officiële bandentechnologiepartner. Wij delen onze real-world inzichten met Gran Turismo-teams om de game-ervaring voor alle spelers te verbeteren.

De overeenkomst van Michelin met Gran Turismo maakt deel uit van de algemene "gaming en e-sport"-strategie van het merk. Wij zien het als een manier om de ervaring en passie van MICHELIN te delen met SIM-racers (racesimulaties) en hen de kwaliteit en voordelen van onze producten te laten ontdekken. Wij hebben een geweldige zichtbaarheid op het scherm en leveren banden die bijzonder realistisch zijn in termen van prestaties, levensduur, consistentie, grip en slijtage.

Logo van Michelin en Gran Turismo

Het verleden van MICHELIN gekoppeld aan de toekomst

In 1895 namen de gebroeders Michelin deel aan de autorace Parijs-Bordeaux-Parijs met als doel de prestaties van luchtbanden te bewijzen. Sinds die legendarische race hebben wij een record van innovatie en ultrahoge prestaties neergezet in 's werelds meest veeleisende en beroemde racecompetities, waaronder 25 opeenvolgende algemene overwinningen in de iconische 24 uur van Le Mans en meer dan 330 overwinningen in het FIA Wereld Rally Kampioenschap (WRC). 

MICHELIN is de eerste bandenfabrikant die samenwerkt met een ontwikkelaar van videogames en e-sports, met als doel technologie uit de echte wereld over te brengen naar de rijervaring in de virtuele wereld.

link to the past image

Creëer een innovatieve interactie om liefhebbers van videogames, auto's en banden samen te brengen

098a9017 39f367ce c4c1 4252 aafd 4d122b3327bb

Een perfecte alliantie

Gran Turismo is de wereldwijde maatstaf voor virtuele rijervaring en wij zijn de wereldwijde maatstaf voor hoogwaardige banden.

0a1a2536 00a40f19 6ab9 4058 8ece 761432fd32bf

Een gedeelde passie

MICHELIN heeft een record van innovatie en ultrahoge prestaties behaald in 's werelds meest veeleisende en beroemde autoracecompetities.

gma7554 eb3c0513 b984 4f9f 8b88 29fc8265c669

Een virtueel avontuur

Met Gran Turismo tonen we ons leiderschap op het gebied van virtuele mobiliteit.

Over Gran Turismo

Gran Turismo™ is een videogame ontwikkeld door Polyphony Digital Inc., een dochteronderneming van Sony Interactive Entertainment Inc. Deze meermaals bekroonde franchise, die in 1997 in Japan werd gelanceerd, wordt beschouwd als de beste en meest authentieke rijsimulator. Met levensechte graphics, authentieke physics-technologie en aandacht voor detail hebben Polyphony en zijn beroemde bedenker Kazunori Yamauchi een revolutie teweeggebracht in het genre van racegames.

logo gt
De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website