benefit 2

Het nieuwe rijden!

Lees onze tips en adviezen om brandstof te besparen en uw veiligheid en comfort op de weg te vergroten. Alles wat u wilt weten over banden voor uw auto, SUV of bestelwagen.

Advies nodig van een expert?

home hoofdartikel hulp en ondersteuning
voiture bannière michelin en france homepage max

MICHELIN IN NEDERLAND

Our purpose

Michelin... meer dan banden

Wij geloven dat mobiliteit essentieel is voor de ontwikkeling van mensen. Daarom innoveren we voor een veiligere, efficiëntere en milieuvriendelijkere wereld. Het is onze prioriteit om klanten compromisloze kwaliteit te bieden en daar zetten we ons volledig voor in.

Wij geloven dat we allemaal persoonlijke ontplooiing verdienen. Dus willen we iedereen de mogelijkheid bieden om zich in te zetten. Verschillen bieden ons toegevoegde waarde. 
Wij zijn trots op onze waarden en ons respect voor klanten, medewerkers, aandeelhouders, het milieu en feiten. Met elkaar gaan we het avontuur aan van een betere mobiliteit voor iedereen.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website