CITY TECHNOLOGIEËN

bike technologies city technologies e bike

Banden met de aanduiding E-Bike kunnen worden gebruikt op fietsen met electrische ondersteuning tot 45 km/u.


bike technologies city technologies e bike ready

Banden met de aanduiding E-Bike Ready kunnen ook worden gemonteerd op fietsen met een electrische ondersteuning tot 25 km/u.

HIGH DENSITY PROTECTION

bike technologies city technologies high density

De High-Density (HD) anti-lek versteviging biedt een optimale bescherming tegen lekrijden zonder verlies van energie.

ARAMID PROTECTION

bike technologies city technologies aramid

De MICHELIN Protek Urban band is uitgerust met een anti-lek versterking uit aramidevezel die extra bescherming biedt tegen lekrijden.

MAX PROTECTION

bike technologies city technologies max

Voor een maximale bescherming biedt Michelin op de MICHELIN Protek Cross Max en MICHELIN Protek Max banden de Max technologie: een versteviging van 5mm om lekrijden te voorkomen.

PROTECTION

bike technologies city technologies protection

MICHELIN Protek en MICHELIN Protek Cross banden hebben een versteviging van 1 mm tegen lekrijden die een effectieve bescherming biedt voor dagelijks gebruik.

STAR TREAD DESIGN

bike technologies city technologies star tread

Het "Star Tread Design" loopvlakprofiel (een technologie die in 2012 een Eurobike Award heeft gekregen) van de MICHELIN StarGrip banden biedt een betere mobiliteit van de rubberblokken en lokale overdrukpunten die de grip optimaliseren.

De stervorm van de blokken geeft een groot aantal vlakken voor meer mobiliteit in alle richtingen met een maximale grip.

bike technologies city technologies michelin range
De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website