Hoe draagt u zorg voor uw fietsbanden?

CITY TECHNOLOGIEËN

VERSTERKINGEN

HIGH DENSITY PROTECTION

michelin bike city trekking techno highdensity

De versterking met een hoge densiteit in de MICHELIN Energy banden biedt een optimale bescherming tegen lekrijden zonder energieverlies.

MAX PROTECTION

michelin bike city trekking techno maxprotection

Voor een maximale bescherming heeft Michelin in de banden MICHELIN Protek Cross Max en MICHELIN Protek Max de « MAX Protection » technologie geïntegreerd; een extra dikke anti-lek versterking van 5 mm.

PROTECTION

michelin bike city trekking techno protection

De anti-lek versterking van 1 mm is aanwezig in de banden MICHELIN Protek en MICHELIN Protek Cross en biedt een doeltreffende bescherming voor alledaags gebruik.

LOOPVLAKPROFIELEN

STAR TREAD DESIGN

michelin bike city trekking techno startread

Het “MICHELIN Star Tread Design” profiel (een technologie die in 2012 een Eurobike Award heeft gekregen) is aanwezig op de MICHELIN StarGrip banden en biedt een betere mobiliteit van de rubberblokken en lokale overdrukpunten die de grip optimaliseren. De stervorm van de blokken geeft een groot aantal vlakken voor meer mobiliteit in alle richtingen met een maximale grip.

ANDERE TECHNOLOGIEËN

e bike ready technology

Michelin zorgt ervoor dat de band compatibel is met elektrisch ondersteunde fietsen.DE GRIP EN LEVENSDUUR VAN DE BAND WERDEN GECONTROLEERD

De banden die gemarkeerd zijn met E-Bike Ready kunnen ook worden gemonteerd op fietsen met een electrische ondersteuning tot 25 km/u.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website