Retro

Of het nu gaat om legendarische motoren of vintage-modellen, retro is in opkomst. Als het op stijl aankomt, gelden er geen regels meer en tellen alleen de mooiste motoren. Ons exclusieve gamma aan banden geeft de finishing touch aan het design van uw motorfiets en biedt ongekend rijcomfort.

Tyre image
★★★★★
★★★★★
12 reviews

MICHELIN

PILOT ACTIV

Grip, levensduur en een uniek design voor klassieke en neo-retro motorfietsen.

Tyre image
★★★★★
★★★★★
3 reviews

MICHELIN

S83

De legendarische Vespa PX band! Retro look met hedendaagse prestaties!

Tyre image
★★★★★
★★★★★
1 reviews

MICHELIN

ACS

A retro-style "9 inch" tyre for city scooters.

Retro look

WETTELIJKE VERMELDINGEN

De aangegeven maten en/of snelheidsindices kunnen enigszins afwijken van de gegevens die op de sticker uit de productie zijn vermeld. Uw lokale bandenspecialist is een getrainde professional. Hij kan u helpen bij het monteren van de band die wordt genoemd door:
 
De eigenaar wordt geïnformeerd als de vervangende banden een andere snelheidsindex hebben dan de originele fabrieksbanden  en als ze een lagere maximale snelheid hebben dan het voertuig.
Controleer of, bij een andere maat, de bandenspanning moet worden aangepast. 

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+