5 banden voldoen aan uw zoekopdracht

We hebben voldoende informatie om u banden te tonen voor uw voertuig

Tyre image

Meer vertrouwen, op nat en droog wegdek, zelfs na 5.000km*

* Volgens intern onderzoek, in oktober 2017 uitgevoerd op de Michelin testbaan in Ladoux, geconstateerd door een gecertificeerd deurwaarder. Daarbij werd de MICHELIN Road 5 die een afstand van 5.636 km had afgelegd, vergeleken met een nieuwe MICHELIN Pilot Road 4 band.

Tyre image

De multi-toepasbare band biedt uitzonderlijke stabiliteit en een snelle opwarmtijd voor maximaal rijplezier.

Tyre image

Ontworpen voor motorfietsen met beperkt vermogen, de MICHELIN Pilot Street is de uitstekende keuze voor dagdagelijks rijplezier.

Tyre image

Het is de radiale revolutie die zorgt voor puur rijplezier op motoren van 250cc en zwaarder, voor een sportieve rit in alle gemoedsrust.

WETTELIJKE VERMELDINGEN

De aangegeven maten en/of snelheidsindices kunnen enigszins afwijken van de gegevens die op de sticker uit de productie zijn vermeld. Uw lokale bandenspecialist is een getrainde professional. Hij kan u helpen bij het monteren van de band die wordt genoemd door:
 
De eigenaar wordt geïnformeerd als de vervangende banden een andere snelheidsindex hebben dan de originele fabrieksbanden  en als ze een lagere maximale snelheid hebben dan het voertuig.
Controleer of, bij een andere maat, de bandenspanning moet worden aangepast. 

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website
IE