moto banner wanneer banden kiezen tips en adviezen

De juiste band voor het juiste gebruik

moto edito commuting help and advice

moto edito commuting help and advice

Woon-werkverkeer banden

U gebruikt uw motorfiets/scooter voor uw werk of om van en naar uw werk te reizen. Uw voertuig merkt de gevolgen van het leven in de stad: vaak stoppen bij verkeerslichten, andere voertuigen ontwijken, beschadigd wegdek… en u blijft, ongeacht de weersomstandigheden, het hele jaar door rijden. Uw banden moeten slijtvast zijn en u zo lang mogelijk veilig vervoeren.

moto edito off road help and advice

moto edito off road help and advice

Off-road banden

Cross, Enduro, Trial en Rally zijn all-terrain activiteiten waarvoor banden met optimale grip en tractie nodig zijn. MICHELIN biedt een compleet gamma met voor wedstrijden geteste banden, die geschikt zijn voor wat u nodig heeft en voor elk mogelijk terrein (zand, gemengd, zacht, hard etc.).

moto edito track help and advice

moto edito track help and advice

Track Tyres

Onze circuitbanden (track tyres) zijn uitgeprobeerd en getest op het racecircuit. Ze zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologie die bestand is gebleken tegen een aantal indrukwekkende circuits. High performance banden voor extra grip en totale veiligheid.

moto edito days out help and advice

moto edito days out help and advice

Avontuur - All Terrain Banden

Een prachtige weg, mooie bochten, een heerlijk zonnetje, it's time to hit the road! Met Michelin banden, hoeft u niet meer te kiezen tussen de rit van uw leven en veilig op pad.

moto edito retro help and advice

moto edito retro help and advice

Retro - Vintage Banden

Voor liefhebbers van vintage scooters en motoren, heeft MICHELIN een serie banden ontwikkeld met een decoratieve touch. Zorg dat u zich onderweg onderscheidt van de rest, zonder compromis in stabiliteit en grip.

moto edito travel help and advice

moto edito travel help and advice

Toerbanden

Op zoek naar avontuur? Onze banden begeleiden u tijdens uw reis - over gladde wegen of juist buiten de gebaande paden - terwijl u op weg gaat naar mooie, nieuwe ervaringen. Ons doel: u voorzien van banden die lang meegaan en overal kunnen komen met het hoogste niveau aan comfort en veiligheid.