Selecteer uw maat

TRS MOTORCYCLES TRS ONE 280 motorbanden

De MICHELIN Bandengids stelt u niet alleen in staat de banden te kennen die onder uw TRS MOTORCYCLES passen maar ook de door MICHELIN voorgeschreven bandenspanning voor u TRS MOTORCYCLES te vinden. Hiervoor vult u eenvoudig de nodige gegevens van uw TRS MOTORCYCLES in.

TRS MOTORCYCLES TRS ONE 280 types

WETTELIJKE VERMELDINGEN

De aangegeven maten en/of snelheidsindices kunnen enigszins afwijken van de gegevens die op de sticker uit de productie zijn vermeld. Uw lokale bandenspecialist is een getrainde professional. Hij kan u helpen bij het monteren van de band die wordt genoemd door:
 
De eigenaar wordt geïnformeerd als de vervangende banden een andere snelheidsindex hebben dan de originele fabrieksbanden  en als ze een lagere maximale snelheid hebben dan het voertuig.
Controleer of, bij een andere maat, de bandenspanning moet worden aangepast. 

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website