0 banden voldoen aan uw zoekopdracht

We have no result for your search

VIND UW BANDEN

VIND DE BESTE MICHELIN-BAND VOOR UW MOTORFIETS

Onze website biedt de mogelijkheid om de beste banden voor uw voertuig te vinden. Met onze bandenkiezer vindt u daar snel en gemakkelijk de banden die voor uw voertuig  geschikt zijn.

U kunt zoeken op motorfietsmodel of op bandenmaat, door de velden van links naar rechts in te vullen. Als u klaar bent met zoeken, tonen wij de geschikte banden. Vul zoveel mogelijk informatie in, zodat we de best mogelijke banden kunnen aanbevelen.

Zodra u eenmaal de beste band hebt gevonden, kunt u hiervan een gedetailleerde presentatie bekijken waarin alles staat wat u over de band moet weten. We hebben voor u ook een functie waarmee u in een paar klikken de dichtstbijzijnde dealer vindt!

WETTELIJKE VERMELDINGEN

De aangegeven maten en/of snelheidsindices kunnen enigszins afwijken van de gegevens die op de sticker uit de productie zijn vermeld. Uw lokale bandenspecialist is een getrainde professional. Hij kan u helpen bij het monteren van de band die wordt genoemd door:
 
De eigenaar wordt geïnformeerd als de vervangende banden een andere snelheidsindex hebben dan de originele fabrieksbanden  en als ze een lagere maximale snelheid hebben dan het voertuig.
Controleer of, bij een andere maat, de bandenspanning moet worden aangepast. 

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website