bike tips and advice conversions background

OMZETTINGEN

Check omzettingstabellen voor maten/afmetingen

MATEN WORDEN VERSCHILLEND UITGEDRUKT NAARGELANG DE VERSCHILLENDE NORMEN OF TOEPASSINGEN. 

DE MATEN VAN MTB- EN STADSBANDEN WORDEN IN INCHES AANGEGEVEN. In dit voorbeeld: 26 x 1 1/8 x 1 1/2, is het eerste getal (26) de totale banddiameter. Het tweede getal (1 1/8) is de hoogte van de band in duim en fracties van een duim. Het derde getal (1 1/2) is de breedte van de band in duim en fracties van een duim.

FRANSE MATEN worden gebruikt voor wegbanden. In dit voorbeeld: 650 x 32A, is het eerste getal (650) de totale diameter van de band in millimeters. Het tweede getal (32) is de breedte van de band in millimeters. De letter A geeft aan dat de velg 590 mm is.

ETRTO (EUROPEAN TYRE AND RIM TECHNICAL ORGANIZATION) MATEN worden gegeven voor alle banden. In dit voorbeeld: 32 x 590, het eerste getal (32) is de bandbreedte in millimeters. Het tweede getal (590) is de banddiameter in millimeters. Deze tabel toont de conversies voor alle maten.

bike tips and advice conversions uk 1 full
bike tips and advice conversions uk 2 full
De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website