BANDENBANDEN BEKIJK ALLE BANDENBEKIJK ALLE BANDEN DEALERSDEALERS

Rijtips

MICHELIN winterbanden

27 jan 2015

MICHELIN winterbanden

U kunt nu werkelijk genieten van het rijden in de winter. Winterse weersomstandigheden veroorzaken overal in Europa problemen op de weg. Controleer of uw voertuig correct is uitgerust op de weerstomstandigheden en verkeersituatie. Zoek de juiste MICHELIN winterband voor uw voertuig. Selecteer wat van toepassing is op uw voertuig en zie welke band voor u de juiste keus is of bekijk ons complete gamma winterbanden.

Opgepast: In sommige landen zijn winterbanden wettelijk verplicht.

Winterbanden voor personenwagens

Winterband MICHELIN Alpin 5

MICHELIN Alpin 5 : Bestemd voor kleine stadsauto’s, monovolume wagens, compacte en familie auto’s. Rijden met maximale veiligheid van october tot april.

Winterband MICHELIN Pilot Alpin

Power in alle veiligheid. Bestemd voor de meest krachtige en sportieve auto's. MICHELIN Pilot Alpin is gehomologeerd voor Audi A3, A4..... Meer veiligheid, betere mobiliteit en meer controle.

Winterbanden voor 4x4-wagens en SUV's

Winterband MICHELIN LATITUDE Alpin

Bestemd voor veelzijdige en compacte 4x4-voertuigen. MICHELIN Latitude Alpin is de 4x4-band voor de winter: deze band biedt u veiligheid en een uitzonderlijk kilometerrendement! De Stabiligrip technologie combineert twee verschillende lamellen voor een betere stabiliteit en grip op sneeuw.

Winterbanden voor bestelwagens en campeerwagens

Winterband MICHELIN Agilis Alpin

Bestemd voor alle bestelwagens Voor de professionals onder u: De MICHELIN Agilis Alpin band is nog veiliger in alle winterse rijomstandigheden, is zuiniger en robuuster(1).

 

(1) In vergelijking met zijn voorganger. Interne test uitgevoerd in 2007 in de afmeting 195/65 R 16 104 Q.

 

 

Recent door u bekeken artikelen

Er zijn nog geen recent door u bekeken artikelen

  • PERSONENAUTO
  • 4x4 / SUV
  • BESTELWAGEN - CAMPER
Loader