"MICHELIN APPROVED WEBSITE" label

Het label "MICHELIN APPROVED WEBSITE" is gecreëerd door Michelin om een kwaliteitsservice te garanderen in elke stap van het aankoopproces van een consument voor personenwagenbanden. Een "MICHELIN" gecertificeerde website voldoet aan een bepaald kwaliteitsniveau in elke stap van het aankoopproces van een consument, zoals gedefinieerd door MICHELIN met zijn kwaliteitseisen :

logo michelin approved website gb

Onderzoek

De website biedt een grote verscheidenheid aan kwaliteitsproducten en -diensten. De informatie is gedetailleerd, duidelijk gepresenteerd en direct beschikbaar voor alle producten en diensten.

Selectie van producten

De website geeft tips en hulpmiddelen om producten te identificeren die zijn aangepast aan de behoeften van de consument en hem/haar door het aankoopproces te leiden.

Aankoop

De website geeft tips en hulpmiddelen om producten te identificeren die zijn aangepast aan de behoeften van de consument en hem/haar door het aankoopproces te leiden.

Installatie van de banden

De website maakt gebruik van een netwerk van ervaren specialisten die dicht bij de consument staan en zijn banden monteren en uitbalanceren met professionele apparatuur.

Dienstverlening na verkoop

De website biedt de consument het nodige advies, service en ondersteuning om de tevredenheid na de aankoop te garanderen.

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund
U gebruikt een browser die niet wordt ondersteund door deze website. Hierdoor werken sommige functies mogelijk niet goed. Dit kan leiden tot vreemde weergaven bij het browsen. Update uw browser of installeer een van de volgende browsers om optimaal te kunnen profiteren van deze website