Nederland

Werving

Werken bij Michelin

Als topspeler op de markt wordt nogal wat van je verwacht en niet alleen door de miljoenen mensen die zich op Michelin banden voortbewegen. Ook onze partners rekenen op topprestaties van onze producten en van onze experts. Maar om continu in beweging te blijven en een leidende rol te spelen, hebben we behoefte aan mensen die dezelfde passies delen van mobiliteit, innovatie en maatschappelijke vooruitgang.

Bij Michelin is de ontwikkeling van medewerkers een strategische doelstelling. We zijn ervan overtuigd dat uw ontwikkeling, evolutie en engagement de kern vormen van Michelins verwezenlijkingen. Als internationale speler zijn we op vijf continenten aanwezig en bieden we u de kans om niet alleen binnen de nationale hoofdzetel, maar ook internationaal mobiel te zijn en zo zelf uw carrièrepad uit te rollen.

Michelin engageert zich ertoe om het principe van gelijke kansen en diversiteit toe te passen in haar onderneming. Daar houdt Michelin al van bij de aanwerving rekening mee, om zo ook het innovatief karakter, dat van Michelin een wereldleider maakt, te garanderen. Als medewerker van Michelin krijgt u de nodige opleidingen om uw werk optimaal te kunnen uitvoeren. Daarnaast biedt Michelin ook een competitief loon en een reeks bijkomende voordelen.
Actuele vacatures Michelin Nederland

Er zijn momenteel geen vacatures beschijkbaar


Spontaan solliciteren
Vindt u in bovenstaande lijst geen functie terug die voldoet aan uw ambities of ervaring?
Dan nodigen wij u uit om via een spontane sollicitatie uw interesse in Michelin kenbaar te maken. Stuur hiervoor uw motivatiebrief en CV naar Dhr. Damstra via post of e-mail:

Michelin Nederland N.V.
T.a.v. dhr D. Damstra
Postbus 256
5150 AG  Drunen
E-mail: personeelszaken@nl.michelin.com


Pensioenregeling Michelin Nederland
Heeft u vragen over de pensioenregeling (of het vroegere pensioenfonds) van Michelin Nederland? Contacteer ons dan via het e-mailadres personeelszaken@nl.michelin.com.