BANDENBANDEN BEKIJK ALLE BANDENBEKIJK ALLE BANDEN DEALERSDEALERS

Primacy 4MICHELIN Primacy 4

MICHELIN Primacy 4

Altijd Veilig, nieuw of verselten(1)

  • Binnenkort
  • Zomer
Primacy 4
Primacy 4
  • NAAR BOVEN

BEREID UW AANKOOP VOOR

ONTDEK HET NU

WAAROM IS DIT DE JUISTE BAND VOOR MIJ?


Uitstekend in veiligheid(1&2)

Uitzonderlijke remprestaties op nat wegdek, nieuw of versleten.(1 & 2)


Nr. 1 in levensduur(3)

Gaat 18.000 km langer mee dan het gemiddelde van zijn concurrenten.(3)

WELKE TECHNOLOGIE ZIT ERACHTER?


Een geoptimalisseerd profiel

Het nieuwe veiligheid georiënteerde profiel zorgt voor een uitstekende grip op nat wegdek, zelfs als de band is versleten. Het nieuwe profiel zorgt voor 22% meer ruimte en kan daardoor meer water afvoeren(4)


Een laatste generatie, high performance rubbermengsel

Dankzij een high performance rubbermengsel van de laatste generatie levert de MICHELIN Primacy 4 uitzonderlijke remprestaties op nat wegdek:
- nieuw of versleten
- zonder de levensduur van de band te verminderen


Een nieuwe markering in de groef om eenvoudig te zien wanneer de band verwisseld moet worden

De MICHELIN Primacy 4 band heeft ook een nieuwe "MICHELIN" markering op de bodem van de groef zodat het niveau van de slijtage op de banden eenvoudig is te identificeren.

Afmetingen en labelklassen

Afmetingen en labelklassen

Breedte Hoogte Diameter Belastingsindex Snelheidssymbool Specificatie
  • PERSONENAUTO
  • 4x4 / SUV
  • BESTELWAGEN - CAMPER
Loader

Wettelijke vermeldingen

(1)Onder "versleten" wordt 2mm profieldiepte verstaan. Een MICHELIN Primacy 4 in de afmeting 205/55 R16 91V zit nieuw en versleten boven de drempelwaarde voor grip op nat wegdek van de Europese reglementering R117.
(2) Remtest op nat wegdek, tussen 80 en 20 km/u, uitgevoerd op verzoek van Michelin door TÜV SUD Product Service in juni en juli 2017, in de afmeting 205/55 R16 91V op een VOLKSWAGEN Golf 7. Vergelijking van de MICHELIN Primacy 4 met het gemiddelde van de concurrenten BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO, CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5, DUNLOP BLURESPONSE, GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE, PIRELLI CINTURATO P7 BLUE. Nieuw: de MICHELIN Primacy 4 band is co-leader samen met de BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO en de CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5. Versleten (2 mm profieldiepte) : de MICHELIN Primacy 4 is co-leader met de BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO.
(3) Test uitgevoerd door DEKRA Test Center op aanvraag van Michelin tussen juni en juli 2017 in de afmeting 205/55 R16 91V op een VOLKSWAGEN Golf 7. Vergelijking van de MICHELIN Primacy 4 met de BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO, CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5, DUNLOP BLURESPONSE, GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE, PIRELLI CINTURATO P7 BLUE. Representatieve test van de levensduur uitgevoerd over een afstand van 10.000 km, gerealiseerd onder gemiddelde werkelijke condities (Michelintest D50) en vervolgens geschat bij een restprofieldiepte van 1,6 mm.
(4) Het volledige versleten profiel, vergeleken met het standaard profiel van de MICHELIN Primacy3.

Rezulteo prijs opmerken

**Dealerprijzen zijn online beschikbaar en weergegeven door de Rezulteo website.